Over mezelf

Hieronder vertel ik iets over mezelf.

In 1985 heb ik de Pedagogische Academie in Deventer afgerond. Daarna ben ik Pedagogiek gaan studeren aan de Rijks Universiteit Groningen en afgestudeerd in de specialisaties orthopedagogiek en onderwijskunde. Na mijn studie heb ik jarenlang gewerkt bij V&D en KPN op de afdeling opleidingen. Hier was ik o.a. projectleider, (team) coach en interim-manager.

Tijdens een sabbatical van 7 maanden in 1997 werd ik tot mijn grote vreugde zwanger. Ik ontdekte in die tijd ook dat ik het werken met jongeren en kinderen enorm miste. Ik heb toen enkele bijscholingscursussen gevolgd, de opleiding symbooldrama bij Truus Bakker (Bodegraven), een cursusjaar kindertekentherapeut, de opleiding topcoach. In 1999 ben ik gaan werken op een school voor speciaal onderwijs in de functie van schoolpsycholoog. Van 2010 tot en met 2012 heb ik bij Dimence afdeling kind en jeugd in Deventer gewerkt. In 2012 heb ik mijn GZ-psychologen opleiding afgerond en ben daardoor ook BIG geregistreerd. In 2018 heb ik de jaaropleiding familie opstellingen en systemisch werk bij het IVSW met Elmer Hendrix met veel plezier gevolgd.

Van 2000 tot september 2014 werkte ik bij de schoolbegeleidingsdienst Centraal Nederland Onderwijsadviesbureau als onderwijsadviseur/schoolpsycholoog. Ik verrichtte onderzoek en gaf adviezen aan scholen en ouders. Inmiddels werk ik daar nu als praktijkopleider voor de GZ-opleiding van het SPON te Nijmegen. Daarnaast ben ik als externe vertrouwenspersoon werkzaam geweest bij een groot aantal scholen. In 1999 heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Ik doe dit werk met heel veel plezier en zie het als een uitdaging om kinderen, jongeren en ouders te helpen meer zichzelf te worden. Mooi om ze te zien opbloeien. :-)